Redworks

Als u zoekt naar de betrouwbaarste VoIP telefonie dan komt u al gauw bij Redworks uit. Het carrier platform, de juniper systemen en netwerken van Redworks zijn meervoudig en geo-redundant uitgevoerd. Door middel van geo-redundancy worden meervoudige vangnetten gecreƫerd bij calamiteiten, waardoor de hoogst haalbare spraakkwaliteit en betrouwbaarheid worden behaald.

Uniek is verder de betaalbare prijsstelling. Dankzij de klantvriendelijke tarieven maken niet alleen veeleisende gemeenten en veiligheidsregio's gebruik van onze gesprekslijnen met SIP trunking, maar ook middengrote en kleinbedrijven kunnen zich een excellente VoIP oplossing bij Redworks veroorloven.

U kunt nu nog makkelijker gebruik maken van de SIP trunks van Redworks met een innovaphone PBX. Selecteer Redworks als provider en u bent direct in ons systeem, gereed om uw telefonielijnen in gebruik te nemen. Overigens wordt het bellen naar Nederlandse vaste en mobiele nummers en naar het Buitenland nu voordeliger dan bij traditionele telefonie.

Wilt u graag van te voren een offerte ontvangen of een gratis testaccount aanvragen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met Redworks via 088-2220444.