Com8 wordt distributeur van Sangoma

Com8 is verheugd te kunnen aankondigen dat het is aangesteld als distributeur van Sangoma-oplossingen in België, Nederland en Luxemburg. Sangoma is een toonaangevende leverancier van hardware -en softwarecomponenten voor IP- communicatie en Telecommunicatie. Com8 zal zich met deze nieuwe productlijn waaronder zich o.a. Session Border Controllers, Media gateways en Express for Lync -een All-in one Lync server appliance- bevinden, concentreren op de Microsoft Lync-markt.

Wim Rapol, oprichter van Com8, legt uit: “Hoewel we goede deeloplossingen kunnen leveren met de producten die we al vertegenwoordigen, misten we nog een specifieke oplossing voor Microsoft Lync. Met de Sangoma Express for Lync kunnen we nu tegemoet komen aan de vraag van onze resellers om een “all-in one appliance” voor Microsoft Lync waarin niet alleen alle nodige servers voorhanden zijn, maar waarmee ook door de ingebouwde SBC een veilige VoIP-verbinding kan gerealiseerd worden. We zijn dan ook zeer tevreden met deze uitbreiding van ons productgamma.”

Bill Wignall, voorzitter en CEO van Sangoma, verklaart: "We zijn verheugd Com8 aan onze rangen te kunnen toevoegen. Als bedrijf met een wereldwijde aanwezigheid, blijft Sangoma doorgaan met het uitbreiden van een distributienetwerk bestaande uit ervaren partners die onze inzet om superieure producten, expertise en toegevoegde waarde te leveren aan onze klanten delen. Com8 deelt de kerngedachte van Sangoma en betekent dan ook een enorme aanwinst voor de verdere groei van ons bedrijf.”

Over Sangoma
Sinds de oprichting in 1984, worden de connectivity-oplossingen van Sangoma gebruikt in toonaangevende Unified Communications, PBX, IVR, contactcenter en datacommunicatietoepassingen wereldwijd.De productlijn omvat zowel hardware -als softwarecomponenten die een uitgebreide tool set voor het implementeren van kosteneffectieve, krachtige en flexibele communicatieoplossingen aanbieden.