Com8 en Sangoma organiseren FreePBX seminarie

Com8 en Sangoma organiseren op 10 november een seminar om de mogelijkheden van FreePBX en de sangoma hardware oplossingen te presenteren na de overname van FreePBX door de Canadese fabrikant.

De FreePBX-software is reeds jaren een gekende oplossing om snel een VoIP-PBX op te zetten, nu is het met Sangoma nog eenvoudiger geworden. Dit omdat de gekende software nu geïntegreerd is in Sangoma hardware units vanaf 10 - tot meer dan 1000 gebruikers. De units hebben daar bovenop nog diverse extra features gekregen om het configureren en het beheren van uw nieuwe VoIP-oplossing te vereenvoudigen.

Tijdens het seminar zullen we de voordelen van beide werelden toelichten en u een inzicht geven waarom de Sangoma telefoons zo perfect in een FreePBX-oplossing passen. 

Het seminar vindt plaats op donderdag 10 november in Hotel Houten in Houten. We starten om 13.00 uur en verwachten rond 16.00 uur al uw vragen te hebben beantwoord.

Wilt u meer weten over FreePBX en Sangoma meldt u dan aan door uw gegevens in een berichtje te sturen naar sales@com8.eu

De nieuwe Sangoma PBXact en de Telefoons worden in de Nederland verdeeld door Com8 (www.Com8.eu)