our business partners

female_male_usersToday customers expect perfect products including correct service and support for the right price.
In some cases these are elements which are hard to achieve but with the right kind of backup this should not be a problem. Com8 is the right kind of backup, not only when there are questions on behalf of sales but also available when in need of support.

 

 

These partners allready became part of our network:

A3bc

A3bc is de betrouwbare en onafhankelijke partner in tele- en datacommunicatie. Als  operator met een eigen netwerk kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn en dat vanaf 1994. Door onze focus op innovatie blijft u via A3bc verzekerd van de meest optimale oplossingen. Nu en in de toekomst

ATX

ATX is een jonge dynamische onderneming die zich gespecialiseerd heeft in ICT. Ons doel is de klant efficiënte oplossingen bieden voor zijn behoeften op gebied van software, networking en databases. Omdat wij onze producten aanpassen op maat van de klant kunnen wij u een gepersonaliseerde en snelle service bieden.

All Data Solutions

Jaren ervaring op het domein van communicatie, telefonie, mobiele communicatie, VoIP, kantoren in serveromgevingen en thuiswerk en de daarbij horende IT-ondersteuning, dat is All Data Solutions!

 

 

Aware-IT

Heeft u wel eens gedacht aan een automatiseringspartner op de achtergrond? Aware-IT is uw automatiseringspartner op de achtergrond gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van uw infrastructuur, zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor particulieren.

Beconnected

Een jong, dynamisch en innovatief bedrijf actief in telecommunicatie en om u kennis te laten maken met Beconnected willen wij ons graag op onze manier presenteren:

Enthousiasme is onze kracht en wij hebben met deze eigenschap de afgelopen jaren hard gewerkt. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard. Maak gebruik van onze ruime kennis en ervaring in deze sector en profiteer van onze diensten, wij helpen u graag.

Bellenmetip.nl

Met BellenMetIP komt u tegemoet aan uw behoefte aan mobiliteit en flexibiliteit!

 

 

 

Bevia

Bevia is een klein bedrijf in het groene hart van Nederland, wat een totaal pakket aan installaties kan verzorgen, denkt u daarbij aan inbraak- en brandbeveiliging, toegangscontrole, camerasystemen, telefooninstallaties en datanetwerken.

 

BizQIT Managed Services

BizQIT Managed Services is de juiste partner voor iedereen die zijn ICT serieus neemt. Onze diensten bieden bewezen topkwaliteit tegen vaste en voorspelbare tarieven. BizQIT is al sinds 1998 dé expert in automatisering voor het MKB. Wij leveren de kwaliteit waar je naar op zoek bent, en ook nog binnen jouw budget.

Bro Consulting

“Wij ondersteunen KMO’s met de Implementatie & Support van ICT netwerken en bedrijfsapplicaties.

 

 

 

CHERUB

CHERUB bvba is een Belgische distributeur van gespecialiseerde software oplossingen afgestemd op de noden van zowel de bedrijven- als de particulierenmarkt. Via zijn netwerk van een 400-tal aangesloten resellers beheert CHERUB momenteel meer dan 65.000 softwarelicenties in België.

 

Crystal Networks

Crystal Networks is een innovatieve aanbieder van producten en diensten op het gebied van telecommunicatie en installatietechniek. Met een enthousiast team wordt er vanuit Naarden gewerkt aan een optimale mix van kwaliteit, service en prijs voor onze gewaardeerde klanten in Nederland en België.

CTI Solutions

New CTI Solutions gevestigd te Vlaardingen, is opgericht in 1999 als CTI Solutions en is voortgezet in 2005 als NEW CTI Solutions. Wij stellen ons als doel oplossingen aan te dragen op het gebied van de integratie van bedrijfs- telefooncentrales en (intra/inter)computernetwerken.

 

ESC

ESC geeft als ICT onderneming onafhankelijk advies over bestaande implementaties en begeleidt KMO’s in de opstart en de begeleiding van een nieuw project.

 

 

EuroSys

Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen terecht in het Eurosys Business Center, gevestigd in Houthalen. Deze onderneming specialiseert zich in totaaloplossingen voor alles wat met uw ICT-infrastructuur te maken heeft.

 

I&T Solutions

I&T Solutions kan een differentiatie maken in expertise en oplossingen om zodoende haar klanten op gebied van bedrijfscommunicatie nog beter te kunnen bedienen. I&T Solutions is een separate business unit van Telematch.

 

Intercare

Intercare richt zich vooral op totaaloplossingen:
serverplatformen, pc-hardware, printers, (draadloze) netwerken, actieve apparatuur, securityoplossingen, internetconnecties, gestructureerde bekabeling, software … om zo tot een totale configuratie te komen, strokend met uw wensen en verwachtingen.

iXware International BV

iXware International BV is a manufacturer of standard messaging (Fax, Scanning, SMS, Email and Voicemail) software for the international enterprise, carrier and SaaS (Software as a Service) market.

 

 

Koekman Telecom B.V.

Koekman Telecom is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van telefooncentrales en computernetwerken. Vooraf inventariseren en integreren wij uw wensen en kijken samen met u naar de mogelijkheden van vandaag en de toekomst. Koekman Telecom kan u een totaaloplossing aanbieden die functioneel is voor uw bedrijf zodat uw medewerkers sneller en efficiënter kunnen werken.

Wij geven u advies op maat en zullen dit persoonlijk aan u presenteren.

Kreuze Telecom

Kreuze Telecom mag zich de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder in Zuid-Nederland noemen. Dat doen we met trots. Kreuze heeft die positie in de regio immers op eigen kracht veroverd. Wat die kracht is? Een gedegen en onafhankelijk advies, gecombineerd met hoogwaardige technische kennis én kennis van de branches waarin we werkzaam zijn.  In de zakelijke wereld is het menselijk contact dat voor groei zorgt. Kreuze beseft zich als geen ander hoe belangrijk telecommunicatie voor uw bedrijf is. Om u van de beste oplossing voor uw communicatievraagstuk te voorzien staan Kreuze’s professionals paraat. De grootste onafhankelijke telecomaanbieder in Zuid Nederland adviseert u op maat over uw wensen voor mobiliteit, bereikbaarheid én veiligheid, voor de kleine zelfstandige tot de groot zakelijke klant.

Mobile Access

Mobile Access is een ICT-dienstverlenend bedrijf. Door het aanbieden en leveren van de juiste mix van ICT producten, diensten en oplossingen helpen wij uw bedrijfsprocessen efficiënter, effectiever en dus winstgevender te laten draaien.

 

Multiplies

Multiplies, de naam zegt het zelf, biedt een integrale meervoudige service aan grote of kleine KMO’s, instellingen, scholen en ook aan particulieren. Multiplies is een informaticapartner die uw business begrijpt, beschikt over de nodige kennis en kan instaan voor een totaaloplossing.

 

Myforce

MyForce is a Belgian company, with headquarters based in Merelbeke (near Ghent). Ever since 2002, the company’s mission has remained the same: Providing the enterprise market with high-end, innovative ICT-solutions based on a combination of self-developed and third-party products.

 

New Bridges

New Bridges ontwikkelt en levert al meer dan 10 jaar applicaties op het snijvlak van automatisering en telecommunicatie. IVR systemen, Voicepaging, Voicemail systemen voor 100 tot 3000 gebruikers en Systeemintegratie projecten.

 

Nijsen Installatie

Nijsen Installatie is al 15 jaar specialist op het gebied van Data- en Telecommunicatie.
Nijsen Installatie is een allround installateur die met name in Limburg en Brabant actief is. Groot genoeg om elke klus te klaren, klein genoeg om persoonlijk garant te staan voor uitstekende service.

Ooperon

Ooperon ziet het daglicht in 1998 en ontwikkelt zich tot een gerenommeerde naam in de branche. We zijn lid van VEBON , de overkoepelende vereniging voor ondernemingen in de veiligheidsbranche. Onze 35 medewerkers in vaste dienst staan paraat om beveiligingssystemen te ontwikkelen en te installeren. Onze grootste kracht is onze service: we blijven – ook na installatie – betrokken bij u en uw organisatie. Zo zijn we 24/7 bereikbaar. Onze service is bovendien landelijk dekkend.

Innovatie

Ooperon is marktleider in het leveren van persoonsbeveiliging in de justitiële branche. We weten hoe belangrijk deze tak van beveiliging is en laten niets aan het toeval over. Daarbij speelt innovatie een grote rol. Kan het product nog veiliger, sneller of gemakkelijker te bedienen? Dan stropen onze ontwikkelaars de mouwen op. Op deze manier laten ze Ooperon – maar vooral u – voorop lopen.

OrcaGroup

Door de inzet van de laatste stand van de techniek op het gebied van hard- en software realiseren wij creatieve telecommunicatieoplossingen. Het realiseren van deze oplossingen kan alleen slagen als er sprake is van een respectvolle gelijkwaardige samenwerking met relaties, zodat een wederzijds vertrouwen kan ontstaan.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons een belangrijk issue. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in de manier hoe wij met  mensen omgaan, maar ook met onze grondstoffen. Een minimaal energieverbruik van zowel ons gebouw, als onze computersystemen als ons wagenpark is het belangrijkste argument bij het doen van investeringen.

PCCenter

Smart IT Solutions

 

 

 

 

Pilisoft

Pilisoft staat garant voor: 1. Correct en gefundeerd IT advies op maat van uw bedrijf, 2. Installatie en configuratie van hard en software, computernetwerken, IP-telefoniecentrales, Camerabewakingssystemen 3. Professionele en vlot bereikbare IT helpdesk voor uw bedrijf. 4. Snelle en betrouwbare webhosting, domeinnaamregistraties en mail service.

QNS – Quality Network Services

Quality Network Services staat voor kwalitatief hoogwaardige bedrijfsnetwerken. Netwerken die de bedrijfsvoering vereenvoudigen, efficiënter maken en concurrerend houden. Nu en in de toekomst.
 
 

Respond

Softwareleverancier gespecialiseerd in beproefde informatie- en communicatietechnieken welke primair in te zetten zijn voor ondersteuning bij calamiteiten, met name crisispreparatie en crisisbeheersing. Respond levert ondermeer alarmerings- en notificatiesystemen, command&control technologie, incidentmanagement software en data-analysetools.

Rcarré

Nous aidons et guidons les PME et les PMI, toutes activités confondues, qui recherchent un partenaire informatique de proximité, et des solutions clé en main.

 

 

Savaco

SAVACO streeft als organisatie naar een permanente verbetering van kwaliteit en professionalisme. Een zeventigtal medewerkers verdeeld over sales en marketing, techniek en ontwikkeling, operations en administratie staat in voor de goede begeleiding en opvolging van de klanten.

 

Silicon Group

Onze huidige CEO, Van Speybroeck, had als visie totaal oplossingen aan te bieden op vlak van informatica en communicatie. Gemeenschappelijke noemer voor de dochters van de groep moest een doorgedreven kennis en ervaring zijn binnen een complementair domein van ICT. Vanuit deze Visie werd de Silicon Holding geboren.

Telematch

Telematch gebruikt technische kennis en ervaring om van zijn klanten de zorg over te nemen voor het perfect functioneren van bedrijfsmatige telecommunicatie. Zoekend naar nieuwe inzichten en ontwikkelingen op telecomgebied optimaliseert Telematch de bedrijfszekerheid, efficiency en kosteneffectiviteit van telecomvoorzieningen.

Tellan

Tellan is een servicegericht en flexibel installatiebureau dat gespecialiseerd is in betaalbare Data- en Telefonieoplossingen voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

 

Tellan heeft een ruime ervaring opgebouwd in beide vakgebieden en volgt de innovaties nauwlettend, waaronder technieken als Voice over IP die ervoor zorgen dat Data- en Telefoniesystemen steeds minder los van elkaar toe te passen zijn. Tellan staat garant voor goede producten en een uitstekende service, waardoor deze naam met trots herkenbaar wordt gevoerd.

Tesla

Tesla Nederland BV is als het ware uw eigen afdeling automatisering. Maar dan aanzienlijk voordeliger. U heeft voor al uw automatiseringszaken, van ondersteuning en advies tot hard- en software een contactpersoon. Een vakkundige ICT-er die zich graag verdiept in uw bedrijf en uw specifieke behoeften.

 

Ook voor IP-telefonie oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien heeft u de keuze om hulp bij u op kantoor te krijgen, we kunnen zelfs een medewerker bij u detacheren, of om hulp op afstand in te roepen. Dat kan per telefoon gesprek, maar ook rechtstreeks via uw computersysteem.

The Computer Company

TCC The Computer Company vierde in 2013 het 25-jarige bestaan en heeft in die jaren bewezen een allround ICT-dienstverlener te zijn die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Hierdoor houden bedrijven meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken.

 

Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Hiermee hebben we een plaats verworven als betrouwbare partner waardoor we samen beter worden. Immers kan geen enkel bedrijf alleen succesvol zijn.

Van Roey

Van Roey Automation nv streeft samen met u de doelstellingen na die u als bedrijf of persoon wil realiseren. Dit betekent dat onze medewerkers vooraleerst geïnteresseerd zijn in úw positie en wensen. Aan de hand van die kennis willen wij u de juiste middelen aanbieden ter realisatie van uw doelen.

Vocalcom

Over the past 10 years, Vocalcom has provided world-class contact center solutions. With a global presence in 38 countries and over 3000 clients using our systems daily, Vocalcom occupies a leadership position in today’s call center marketplace.

 

Voxtron

Voxtron (1994) is an international group specialized in Contact Center software, based on a very strong IVR background. Voxtron is headquartered in Belgium, with offices in Germany, Austria, Italy, Tunisia, United Arab Emirates, Hong Kong, Indonesia and Thailand.

 

Voys

Voys is dé zakelijke telecomprovider. Wij geloven in een telefonie oplossing die past bij jouw bedrijf, geleverd door een telecomprovider die naar je luistert. Als één van de grootste aanbieders van hosted (VoIP) telefonie, biedt Voys een oplossing die flexibeler, goedkoper en beter schaalbaar is dan de traditionele telefonie oplossingen.

 

Youp Telecom

U wilt uw telefonische bereikbaarheid verbeteren, de efficiency verhogen of uw kosten verlagen? YouP telecom maakt dit mogelijk. Ons portfolio bestaat uit een veelheid van diensten en producten, die onafhankelijk van elkaar aangeschaft kunnen worden.

 

In complexere omgevingen waar beheer en synchronisatie van de telefonieonderdelen gewenst is bieden wij Managed Voice. Hierbij wordt de zorg over het optimaal functioneren van de telefoon bij u weggenomen. Aangesloten op ons datacenter bieden wij hosted voice. Dit levert in vele gevallen een optimale bereikbaarheid tegen lage maandelijkse lasten.

Join Us!

join-com8-become-partnerCom8 always welcomes new partnerships! Our products are reliable and we provide high level service and support! VoIP communications has never been this close and easy!

Convinced? Join us by visiting become our partner webpage and experience the benefits yourself!