Business partners

Today customers expect perfect products including correct service and support for the right price. In some cases these are elements which are hard to achieve but with the right kind of backup this should not be a problem. Com8 is the right kind of backup, not only when there are questions on behalf of sales but also available when in need of support.

These partners already became part of our network:
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Kreuze Telecom mag zich de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder in Zuid-Nederland noemen. Dat doen we met trots. Kreuze heeft die positie in de regio immers op eigen kracht veroverd. Wat die kracht is? Een gedegen en onafhankelijk advies, gecombineerd met hoogwaardige technische kennis én kennis van de branches waarin we werkzaam zijn.  In de zakelijke wereld is het menselijk contact dat voor groei zorgt. Kreuze beseft zich als geen ander hoe belangrijk telecommunicatie voor uw bedrijf is. Om u van de beste oplossing voor uw communicatievraagstuk te voorzien staan Kreuze’s professionals paraat. De grootste onafhankelijke telecomaanbieder in Zuid Nederland adviseert u op maat over uw wensen voor mobiliteit, bereikbaarheid én veiligheid, voor de kleine zelfstandige tot de groot zakelijke klant.

 

http://kreuze.nl/

Tel: 0433585757

Ooperon ziet het daglicht in 1998 en ontwikkelt zich tot een gerenommeerde naam in de branche. We zijn lid van VEBON , de overkoepelende vereniging voor ondernemingen in de veiligheidsbranche. Onze 35 medewerkers in vaste dienst staan paraat om beveiligingssystemen te ontwikkelen en te installeren. Onze grootste kracht is onze service: we blijven - ook na installatie - betrokken bij u en uw organisatie. Zo zijn we 24/7 bereikbaar. Onze service is bovendien landelijk dekkend.

 Innovatie

Ooperon is marktleider in het leveren van persoonsbeveiliging in de justitiële branche. We weten hoe belangrijk deze tak van beveiliging is en laten niets aan het toeval over. Daarbij speelt innovatie een grote rol. Kan het product nog veiliger, sneller of gemakkelijker te bedienen? Dan stropen onze ontwikkelaars de mouwen op. Op deze manier laten ze Ooperon – maar vooral u – voorop lopen.

 

http://www.ooperon.nl/

Tel: 765723030

 

 

Door de inzet van de laatste stand van de techniek op het gebied van hard- en software realiseren wij creatieve telecommunicatieoplossingen. Het realiseren van deze oplossingen kan alleen slagen als er sprake is van een respectvolle gelijkwaardige samenwerking met relaties, zodat een wederzijds vertrouwen kan ontstaan.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons een belangrijk issue. Dat komt niet alleen tot uitdrukking in de manier hoe wij met  mensen omgaan, maar ook met onze grondstoffen. Een minimaal energieverbruik van zowel ons gebouw, als onze computersystemen als ons wagenpark is het belangrijkste argument bij het doen van investeringen.

 

http://www.orcagroup.com/

Tel: 0412695100

 

 

TCC The Computer Company vierde in 2013 het 25-jarige bestaan en heeft in die jaren bewezen een allround ICT-dienstverlener te zijn die in staat is de automatisering van organisaties efficiënter en effectiever in te richten. Hierdoor houden bedrijven meer tijd en geld over om zich te focussen op hun kerntaken.

Onze klanten waarderen de persoonlijke aanpak, de snelle service, het meedenkend vermogen en het samenwerkend karakter van onze medewerkers. Hiermee hebben we een plaats verworven als betrouwbare partner waardoor we samen beter worden. Immers kan geen enkel bedrijf alleen succesvol zijn.

http://www.thecomputercompany.nl/

Tel: 0433630362

U wilt uw telefonische bereikbaarheid verbeteren, de efficiency verhogen of uw kosten verlagen? YouP telecom maakt dit mogelijk. Ons portfolio bestaat uit een veelheid van diensten en producten, die onafhankelijk van elkaar aangeschaft kunnen worden. In complexere omgevingen waar beheer en synchronisatie van de telefonieonderdelen gewenst is bieden wij Managed Voice. Hierbij wordt de zorg over het optimaal functioneren van de telefoon bij u weggenomen. Aangesloten op ons datacenter bieden wij hosted voice. Dit levert in vele gevallen een optimale bereikbaarheid tegen lage maandelijkse lasten.

 

http://www.youptelecom.nl/

Tel: 0882221111

Wij richten ons op het verzorgen van de juiste balans tussen uw organisatie en ICT. Wij ondersteunen u bij het (her)vormen van uw organisatie, bij het kiezen en inrichten van de juiste infrastructuur en architectuur en bij het realiseren van de juiste applicatie architectuur. Wij kunnen u ook helpen bij het verder ontwikkelen van uw personeel, management en medewerkers, gericht op uw continue in beweging zijnde organisatie.

Wij vormen de brug tussen uw organisatie, uw medewerkers en ICT, zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau.

http://www.crimson.nl/

Tel: 0102620770

CuraTec is een system integrator en levert innovatieve communicatie oplossingen voor met name de zorgsector. Met onze kennis van de techniek en het (zorg)proces werken we aan oplossingen op maat. CuraTec is gespecialiseerd in zorgalarmeringssystemen, telefonie, domotica, locatiebepaling, persoonsbeveiliging, netwerken, WLAN, toegangscontrole en video. In onze visie ligt de toegevoegde waarde in geïntegreerde oplossingen op basis van IP. Dus één uniforme infrastructuur voor de verschillende toepassingen.

CuraTec is naast de zorgsector ook actief in andere branches, waaronder woningbouwcorporaties, gemeentes en (semi) overheidsinstanties.

 

http://www.curatec.nl/

Tel: 0882872832

De Krachtcentrale is een ICT bedrijf, gespecialiseerd in cloudoplossingen en systeembeheer. Sinds onze start in 2005 hebben we gestreefd naar een professionele onderneming waarbij klant en kwaliteit voorop staan. Klanten waarderen onze flexibele, onafhankelijke opstelling en no-nonsense aanpak. Wij werken voor zowel grote als kleine bedrijven door het hele land.

http://www.dekrachtcentrale.nl/

Tel:0264461644

Wij zijn een organisatie met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van zakelijke telecommunicatie. Het aanbod binnen zakelijke telecommunicatie is enorm groot. De variatie in prijzen, abonnement-samenstellingen en acties zijn enorm. Wij begrijpen als geen ander hoe vervelend een zoektocht kan zijn naar de juiste oplossing voor uw organisatie. Niet alleen een snel en stabiel netwerk is van essentieel belang voor uw organisatie. Ook gaat u graag mee met de nieuwste ontwikkelingen en besparingen. Met onze zakelijke betrouwbare pakketten komen wij samen met u tot de beste oplossing. Eilie VoIP is een complete telefoondienst over het internet, op basis van Voice over het internet. U hoeft bij Eilie VoIP niet te investeren in een eigen telefooncentrale, wat u allerlei voordelen oplevert: denk aan de enorme besparing en de uitgebreide mogelijkheden om uw telefonie omgeving optimaal af te stemmen op uw bereikbaarheidswensen. Hierdoor kunt u uw klanten beter faciliteren. Eilie verzorgt verder alles, van administratie tot installatie.

http://www.eilie.nl/

Tel: 0503670921

Citocom levert, installeert en onderhoudt communicatieoplossingen voor zowel kleine als grote organisaties. Ons leveringsprogramma omvat alle componenten voor het bouwen van professionele communicatie infrastructuur van DSL-lijn tot IP-telefoon. Vanuit het ICT Service Center ondersteunen wij onze klanten bij het gebruik van de geleverde
apparatuur en toepassingen.

https://www.citocom.nl/

Tel:0302520777

QNS – Quality Network Services staat voor kwalitatief hoogwaardige bedrijfsnetwerken. Netwerken die de bedrijfsvoering vereenvoudigen, efficiënter maken en concurrerend houden. Nu en in de toekomst.

De kracht van QNS – Quality Network Services ligt in de volledig functionele en beveiligde inrichting van bedrijfsnetwerken, samen met preventief beheer en complete bewaking op afstand. Dit voorkomt onnodig bezoek van bijvoorbeeld een servicemonteur maar geeft via een helpdesk-service wel direct contact tot één aanspreekpunt: Quality Network Services.

Permanente monitoring van de gehele netwerk-infrastructuur zorgt ervoor dat potentiële storingen in een vroeg stadium worden gesignaleerd en verholpen. Door gebruik te maken van reserve-capaciteit en alleen kwalitatief bewezen hardware, blijft de interne en externe communicatie en toegang tot belangrijke data altijd op een constant niveau. Het netwerk blijft volgens afspraak betrouwbaar en operationeel.

Quality Network Services levert haar diensten op basis van gedegen en actuele kennis van informatie- en communicatietechnologie op bedrijfsniveau, projectmanagement en advisering. Het bedrijf kent een duidelijk ervaren achtergrond in deze bedrijfstakken en is meer dan adequaat gediplomeerd en gecertificeerd.

http://www.qns.eu

Tel: +31 (0)76 520 64 90

 

A3bc is een Nederlandse operator / provider met een eigen netwerk voor internetverbindingen, vaste telefonie en mobiele telefonie. Op basis van dit kwalitatief hoogstaande en betrouwbare netwerk leveren wij slimme oplossingen aan de zakelijke markt.

Zakelijk (glasvezel) internet;

Beveiligde dataverbindingen (IPVPN via MPLS of IPSec);

Cloud Telefonie;

IP Telefonie;

Traditionele Telefonie;

Vast-Mobiel integratie;

 

http://www.a3bc.eu/contact/

Tel: 0475468468

Als totaalleverancier van ICT / Telecom oplossingen en system integrator kijkt Telematch verder dan zijn eigen oplossing. Wij zijn de juiste gesprekspartner voor elk communicatievraagstuk. Voor ons is techniek geen doel, maar een middel om u te helpen bij het verbeteren van de bereikbaarheid, samenwerking en veiligheid van uw organisatie.

Heeft u wel eens gedacht aan een automatiseringspartner op de achtergrond? Aware-IT is uw automatiseringspartner op de achtergrond gespecialiseerd in het opzetten, onderhouden en bewaken van uw infrastructuur, zowel voor het midden- en kleinbedrijf als voor particulieren. Sinds 2004 kunt bij ons terecht voor de aanschaf van hard- en software, het inventariseren van uw infrastructuur, verhuizingen en ondersteuning bij automatiseringsvragen en/of problemen die hierbij komen kijken. U heeft als organisatie behoefte aan één aanspreekpunt voor alles op het gebied van automatisering! Aware-IT staat graag voor u klaar!
 

http://www.aware-it.nl/contact/

Tel: 0765014588

12Connect was bij de oprichting in 2005 een van de eerste Voice over Internet Protocol (VoIP) providers in Nederland. Tegenwoordig bouwen we complete telefooncentrales in de cloud, waarbij we verschillende netwerken met elkaar integreren. Alles volgens de hoogste standaard en zonder kostbare investeringen.

http://www.12connect.com/

Tel: +31 76 201 11 11

Een jong, dynamisch en innovatief bedrijf actief in telecommunicatie en om u kennis te laten maken met Beconnected willen wij ons graag op onze manier presenteren:

Enthousiasme is onze kracht en wij hebben met deze eigenschap de afgelopen jaren hard gewerkt. Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en veel kennis vergaard. Maak gebruik van onze ruime kennis en ervaring in deze sector en profiteer van onze diensten, wij helpen u graag.

 

http://www.beconnected.biz/home.html

Tel: 0306886327

Tesla Nederland BV is als het ware uw eigen afdeling automatisering. Maar dan aanzienlijk voordeliger. U heeft voor al uw automatiseringszaken, van ondersteuning en advies tot hard- en software een contactpersoon. Een vakkundige ICT-er die zich graag verdiept in uw bedrijf en uw specifieke behoeften. Ook voor IP-telefonie oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien heeft u de keuze om hulp bij u op kantoor te krijgen, we kunnen zelfs een medewerker bij u detacheren, of om hulp op afstand in te roepen. Dat kan per telefoon gesprek, maar ook rechtstreeks via uw computersysteem.

http://www.tesla.nl

Tel: 0786918177

BizQIT Managed Services is de juiste partner voor iedereen die zijn ICT serieus neemt. Onze diensten bieden bewezen topkwaliteit tegen vaste en voorspelbare tarieven. BizQIT is al sinds 1998 dé expert in automatisering voor het MKB. Wij leveren de kwaliteit waar je naar op zoek bent, en ook nog binnen jouw budget.

http://www.bizqit.nl/

Tel: 0204082627

New partnerships

Are you looking to partner or create an alliance relationship with Com8?