Business partners

Today customers expect perfect products including correct service and support for the right price. In some cases these are elements which are hard to achieve but with the right kind of backup this should not be a problem. Com8 is the right kind of backup, not only when there are questions on behalf of sales but also available when in need of support.

These partners already became part of our network:
Leave blank for all. Otherwise, the first selected term will be the default instead of "Any".

Devocom N.V. is sinds 1990 een erkend IT-bedrijf en is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met computers, datanetwerken, printers, fax- en kopieertoestellen. U bent bij Devocom N.V. zowel op vlak van hardware als op vlak van software steeds aan het goede adres.

Met technisch advies, deskundige support, onderhoud op hardware, snelle interventies en een ruime ervaring binnen onze technische dienst, biedt Devocom N.V. u een maximale service en klantentevredenheid.

Devocom N.V. beschikt over een georganiseerd, professioneel en enthousiast team dat steeds bereid is om in uw ICT-behoeften te voorzien.

Devocom N.V. heeft het ISO9001/2000-certificaat behaald. Hierdoor zullen we nog meer gestructureerd werken, nog betere service en klantentevredenheid nastreven.

http://www.devocom.be

Tel: +32 3 760 00 20

Korte historiek

PC Center is opgericht in 1990. Vanaf het begin werd de klemtoon gelegd op kwaliteit en service.

Sinds 1995 zitten we in het huidige pand in de Mercatorstraat 154 in Sint-Niklaas, hier bevindt zich  een grote showroom, technische dienst en gratis ruime privé parking.

Wij zijn in één van de medeoprichters van de Quality Computer Group, één van de grootste aankoop en marketing organisaties in België. Qcom bundelt enkele vooraanstaande computerbedrijven die in de sector een uitstekende reputatie genieten op vlak van kwaliteit en service. Dank zij dit aankoopvolume zijn wij in staat om voor volume deals zeer scherpe prijzen te hanteren.

Missie

– Geavanceerde informaticamiddelen op een kwaliteitsvolle manier ten dienste stellen van de KMO, onderwijs, overheid en particulieren zodat dit hen helpt hun doelstellingen te realiseren.
– Op een respectvolle en verantwoorde manier omgaan met haar omgeving, zowel ecologisch als sociaal.
– Medewerkers de ruimte geven waar ze zich kunnen ontplooien.

De medewerkers

Onze ploeg van 8 enthousiaste collega’s hebben een klantgerichte ingesteldheid. Er worden regelmatig trainingen en cursussen gevolgd zodat wij de evoluties van deze supersnel evoluerende markt als eersten kunnen implementeren.

Doelgroepen: elke klant is uniek

We denken steeds mee met de klant om samen de beste oplossing te vinden.
 

http://www.pccenter.be

Tel: +32 3 760 15 15

Over 20 years experience in custom software development for large multinational customers as well as for small private companies.

We invest in a long term partnership, we aim for a symbiotic relationship with our customers where our combined expertise results in an excellent user experience.

We aim for Agile software development: fast prototyping & we allow you to change your mind during development, because we understand requirements can change, good ideas need to grow.

Because we work with distributed teams in Europe and India, we can offer high quality software at competitive cost. Our invoicing is detailed and transparent.

We want you or your customer to be pleasantly surprised when using our software.

http://www.coteng.be

Tel: +32 3 326 43 13

Sinds opstart in 2007 staat PCTECH Industrial IT bvba garant voor een aanbod IT en Telecom diensten en producten voor bedrijven.  Doelstelling is de aanlevering van een totaaloplossing hard- en software alsook networking en voice-over-IP telefonie,  hosting - Cloud Computing.

Een gedreven team met een zeer hoge beschikbaarheid staat klaar om van Uw IT project onze primaire zorg te maken.

We zien het IT gebeuren zo ruim mogelijk en coördineren ook alle werken waar derde partijen zoals telecom providers en externe software leveranciers bij betrokken zijn.  Op die manier bieden we onze klanten een full service waarbij we alles grondig documenteren en werk maken van opvolging, rapportering en opleiding.

We leveren professionele services waarbij we niet uit het oog verliezen dat een klant geen nummer is!   We streven ernaar dat iedere medewerker van ons team elk klanten-dossier beheerst om vlotte support te verlenen.

Op heden is PCTECH operationeel in de hele Benelux en reeds voor een aantal klanten zijn ook Frankrijk en Duitsland het werkterrein. Onze klanten kunnen rekenen op een goede taalkennis voor vlotte communicaties.

Langs deze weg danken we ook alle bedrijven uit heel diverse sectoren die ons al in vertrouwen namen voor een continue, duurzame samenwerking.

Onze missie bestaat erin deze full service en degelijke producten onverminderd aan te bieden à volle drive !

http://www.pctech.be

Bij Microcom spreek je met mensen. We zijn een dynamisch team, opgebouwd uit stuk voor stuk mensen met een visie, karakter en kennis. We gaan er elke dag ten volle voor, om de techniek meester te blijven, om onze klanten te helpen en om iedereen honderd procent tevreden te houden.

Microcom BVBA werd opgericht in 2010 door Geelen Philippe en Thys Dimitri. 
Nu, zeven jaar later, is deze onderneming uitgegroeid tot een volwaardige KMO bestaande uit een winkel en een business afdeling met vijf vaste medewerkers.
Het is een goed geoliede machine die dag in, dag uit klaar staat om particulieren en bedrijven aan hun ICT-behoeften te voldoen.
Door de focus op KMO’s, gecombineerd met een professionele aanpak zijn we erin geslaagd ons klantenbestand uit te breiden over heel België en Nederland.
De ICT KMO-markt maakt een verschuiving door van pure hardwareverkoop naar dienstverlening. 
Door onze kennis en voortdurende bijscholingen hebben wij vrijwel meteen ingespeeld op deze verschuiving, wat ons uiteraard een streepje voor geeft op onze concurrenten.
Bijkomend biedt Microcom een totaaloplossing. Klanten worden voorzien van zowel privé- als professionele ICT behoeften. 
Zo hebben wij ons gespecialiseerd in Cloud-oplossingen, Netwerkbeheer, VoiP Telefonie, Webdesign en Camerabewaking met de focus op service na verkoop.

e-BO Enterprises specialiseert zich in het ontwikkelen van veilige platformen voor de distributie van content en levert daarbij diensten voor het beheer van netwerken, cloud computing en infrastructuurbeheer.

e-BO Enterprises vertrekt daarbij van de visie dat alle content altijd en overal beschikbaar moet zijn op een veilige manier. De toegenomen mobiliteit van werknemers vereist dat de gebruiker centraal wordt gesteld en toegang tot de benodigde content altijd en overal wordt verzekerd.

Om dit te verwezenlijken, beschikt e-BO Enterprises over een hooggekwalificeerd ingenieursteam en een ervaren klantendienst met diepgaande kennis van netwerkdesign, netwerkarchitectuur, geavanceerde veiligheid, remote access, virtualisation en datacenter automation.

http://www.ebo-enterprises.com

Tel: +32 57 230 270

Altijd enkele stappen verder…

EuroSys Business biedt een totaalservice op vlak van ICT voor bedrijven en overheden én aan scholen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan altijd klaar voor het juiste advies op maat. Daarbij gaan we telkens enkele stappen verder dan u zou verwachten. Onze professionele klanten bedienen we vanuit één van onze twee business centers.
 
EuroSys voor bedrijven en overheden
Dezelfde totaalservice geldt voor bedrijven en overheden. Wij adviseren u over de juiste servers en opslagapparatuur. Of zou u toch niet eerder kiezen voor de cloud? Mogelijk wel, wij maken objectief de vergelijking en geven u ons helder oordeel. Wanneer nodig staan onze twee datacenters en alle bijhorende cloudoplossingen voor u klaar.
 
U wilt besparen op printen, telefoneren, telecommunicatie,… zonder in te boeten op gebruikscomfort? Prima, wij werken op maat een voorstel uit. U ziet meteen hoeveel winst u op zak steekt en welke vooruitgang u kwalitatief boekt.
 
Onze dienstverlening stopt uiteraard niet bij advies. Wij leveren elk toestel volledig gebruiksklaar op. Ook voor de installatie, het verdere onderhoud en helpdesk kan u op onze specialisten rekenen.  

http://www.eurosys.be

Tel: +32 11 60 90 10

Sinds de oprichting in 1986 berust de bedrijfsfilosofie van Intercare op een professionele benadering. Wij zijn niet gekend als box-movers, maar profileren ons als een servicegericht bedrijf.

Om deze service op een hoog peil te houden, hebben wij dan ook geopteerd voor kwaliteitsproducten. De reden ligt voor de hand: als wij met u een verbintenis aangaan, willen wij zeker zijn van de professionele begeleiding en ondersteuning. Een merkproduct is één zaak, service en knowhow een andere.

De jarenlange ervaring van ons personeel in de informaticasector is voor de klant een bijkomende garantie.

http://www.intercare.be

Tel: +32 9 210 75 10

We zijn al 30 jaar elektronica-expert. En dat betekent vooral dat we onszelf heel die tijd flink bijschoolden om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en systemen op vlak van bedrijf en woning beveiligen. Zodat we u altijd de meest geschikte oplossing bieden.

Uiteraard verzamelden we in die 30 jaar heel wat ervaring. Die bagage gebruiken we in al onze projecten. En daar geniet u dus volop van.

Persoonlijke service op topniveau

Waarom ons installatieteam nooit vertrekt voor het uw verkorte nummers in al uw telefoons heeft geïnstalleerd? Of voor het alle kabels netjes samenbond en elegant verstopte? Waarom het uw gebruikte batterijen meenam en correct deponeerde? Omdat we weten dat die details voor u het verschil maken.

Ons installatieteam gaat volop voor topservice. En ons interventieteam is dag en nacht bereikbaar. Een panne? Een defect dat niet kan wachten? Onze specialisten zijn meteen onderweg.

Alleen in Limburg

We weten heel goed dat de wereld groter is dan Limburg. Toch gaan we nooit verder dan 60 kilometer van Opglabbeek. Want we willen onze belofte van kwaliteit en persoonlijke service écht waarmaken bij het beveiligen van uw woning of bedrijf. En dus blijven we altijd heel dicht bij u.

http://www.jojo.be

Tel: +32 89 85 86 87

Voxtron, a Belgian company that has been active in telecommunications since the early nineties, is the international expert par excellence in multimedia solutions for customer service departments and contact centres. The company has grown into an international group with offices in Germany, Belgium, Italy, Turkey, Tunisia, Hong Kong, the United Arab Emirates, Portugal and Thailand.

All Voxtron solutions are specially developed to give the customer or prospect the right and full answer to their question or complaint as quickly as possible whether it is by telephone, email, fax, web forms or web chat, social media or the post.

Every Voxtron solution is a multimedia solution that brings all channels together. The customer receives the system they need, adapted to their wishes and needs, seamlessly integrated in their telecommunications and IT infrastructure and made to grow along with the business.

https://www.voxtron.com

Tel: +32 3 760 40 20

MyForce is a Belgian company, with headquarters based near Ghent and a local office (MyForce CZ) in Prague, Czech Republic. Ever since 2002, the company’s mission has remained the same: Providing the enterprise market with high-end, innovative ICT-solutions based on a combination of self-developed and third-party products.

New partnerships

Are you looking to partner or create an alliance relationship with Com8?